пʼятницю, 14 вересня 2018 р.



" Безпечна дорога додому"

Конкурс «Безпечна дорога до школи» – це дуже корисний, надзвичайно цікавий та абсолютно безкоштовний конкурс у форматі онлайн та оффлайн на тему правильного та безпечного поводження на дорозі для учнів 1-4 класів.
Кожний учасник зможе не лише перевірити власні знання з Правил дорожнього руху та навчитися орієнтуватися на шляху від школи додому, але й дізнатись іншу важливу інформацію завдяки Роботі над помилками, яка автоматично проводиться після внесення всіх відповідей. Конкурс складається з блоків тематичних питань, які охоплюють вміння орієнтуватися на вулиці за допомогою дорожніх знаків, а також систему правил поведінки під час дорожньо-транспортних ситуацій.
Участь в конкурсі допоможе вчителям створити оригінальну програму виховної години та провести корисний для ознайомлення позакласний захід. Батьки зможуть впевнитись, чи достатньо їхня дитина знає Правила дорожнього руху, чи ознайомлена з перешкодами на шляху від школи додому і наскільки швидко знаходить відповіді на питання, від яких залежить безпека у реальному житті.


Немає коментарів:

Дописати коментар